10 éves szerződéshosszabbítás a Gdansk Repülőtéren

Lengyelország

10 éves szerződéshosszabbítás a Gdansk Repülőtéren

A lengyel Interchange csapat örömmel tudatja, hogy 10 évvel hosszabbították meg fennálló szerződésüket a Gdansk Repülőtérrel, pénzváltási és ATM szolgáltatások nyújtására vonatkozóan is. A gdanski, Lengyelország harmadik legnagyobb reptere, évente 4 millió áthaladó utassal.

Már 2012 óta kizárólagos pénzváltó szolgáltatói vagyunk a Gdansk Airport-nak. Jelenleg 3 üzletet és ATM-eket üzemeltetünk a repülőtér 2-es termináljának legforgalmasabb részein.

Lionel Coron az Interchange Lengyelország ügyvezető igazgatójnak kommentárja az új szerződéssel kapcsolatban: ‘We are delighted to be continuing to take care of the passengers at Gdansk Airport, and to be its one-stop currency shop, not just to sell or buy local currency, but also to refund VAT or send money abroad through Western Union’

A jó hír épp azután érkezett, miután az Interchange Wroclav-ban is tendert nyert, ahol újabb 2 évvel hosszabbítottuk meg a szerződésünk 2016. december 1-jétől kezdődően. A Wroclav Repülőtér 2,5 millió utast fogad évente, akiket, megbízásuk alapján, továbbra is az Interchange fog kiszolgálni, mint a repülőtér kizárólagos pénzváltó partnere.

Az Interchange, Lengyelország egyik fő pénzváltásra szakosodott szolgáltatója, amelynek üzletei a krakkói, gdanski és wroclavi reptereken ugyanúgy megtalálhatók, mint a turisták által leginkább látogatott lengyel városok kiemelkedő lokációin.