5 éves szerződéshosszabbítás az Orlando Nemzetközi Repülőtéren

USA

5 éves szerződéshosszabbítás az Orlando Nemzetközi Repülőtéren

Nagy örömünkre szolgál, hogy az új évet az Orlando Nemzetközi Repülőtérrel kötött 5 éves szerződéshosszabbítással kezdhetjük. Ez a repülőtér a kapuja Orlandónak, ahol Amerika legtöbb élményparkja koncentrálódik, úgymint a Disney World, az Epcot vagy a Universal Studios.
Az Interchange America már 2012 óta kizárólagos pénzváltó szolgáltatója az Orlando Airport-nak. Jelenleg 4 üzlettel üzemel ezen a közkedvelt repülőtéren, amely évente több mint 40 millió utast fogad.
Tökölyi Róbert, a cégcsoport amerikai divíziójának igazgatója a következőképp kommentálta a sikert: „Az Orlando Repülőtér 2012-es pályázatának megnyerésével és az üzleteink megnyitásával sikerült belépnünk a kihívásokkal teli amerikai piacra. A szerződés megújításával pedig bizonyítottuk, hogy megbízhatóak vagyunk, illetve szolgáltatásaink színvonala megfelel az amerikai piaci verseny igen magas követelményeinek is.”
Az Interchange jelenleg 4 kontinensen, 14 országban és 8 nemzetközi repülőtéren van jelen. A cégcsoport, Orlando mellett, Budapesten, Prágában, Bécsben, Nizzában és További 3 lengyelországi repülőtéren is nyújt pénzváltási szolgáltatást.