Az Interchange bevezeti Magyarországon az online pénzfoglalást

Magyarország

Az Interchange bevezeti Magyarországon az online pénzfoglalást

A Cseh Köztársaságban már 2016 nyarától sikeresen működő online kalkulátor és online pénzfogalási rendszer mostantól kezdve Magyarországon is elérhetővé válik.

Ez az új online funkció lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy interneten keresztül rendeljenek valutát, amelyet az Interchange üzleteiben vehetnek át Budapest belvárosában, illetve számos vidéki városban.

Az online kalkulátoron keresztül történő valutarendelés/pénzfoglalás egy nagyon könnyű és egyszerű folyamat. Ügyfeleink számára átlátható módon kínál versenyképes, naponta frissülő árfolyamokat, valamint lehetővé teszi a Magyarországról külföldre, illetve külföldről Magyarországra történő utazásokhoz szükséges előzetes valutarendelés ügyintézését.

A magyarországi Interchange ügyvezető igazgatója, Jánvári Krisztián így nyilatkozott az új online kalkulátorról:

„Miután tavaly elkészült az új honlapunk, most örömünkre szolgál, hogy egy újabb online fejlesztést mutathatunk be ügyfeleink számára, akik honlapunkon keresztül rendkívül kedvező árfolyamokkal foglalhatnak valutát, ráadásul az online módon történő valutarendelésekre sem számolunk fel kezelési költséget.”