Az Interchange Magyarország nyerte „Az év kereskedelmi egysége” díjat a 10. Budapest Airport Éves Díjátadó Gálán

Magyarország

Az Interchange Magyarország nyerte „Az év kereskedelmi egysége” díjat a 10. Budapest Airport Éves Díjátadó Gálán

Örömmel tudatjuk, hogy cégünk nyerte el a 10. Budapest Airport Éves Díjátadó Gála legrangosabb díjainak egyikét, nevezetesen Az Év Kereskedelmi Egysége díjat. Ez már a második alkalom, hogy cégünk ebben a tekintélyes elismerésben részesül.

A díjazással a Budapest Airport elismerését fejezte ki azon szerződött kereskedelmi partnerei felé, akik jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy a tavalyi, újabb rekord év legyen a reptér számára, illetve, hogy a reptér kereskedelmi fejlődése tovább folytatódjon. A 2016-os évben, 11 millió utas fogadásával – ez a valaha elért legmagasabb utasszám – a Budapest Airport 11,5%-os növekedést regisztrálhatott a vásárlások számát tekintve is.

Jánvári Krisztián az Interchange Magyarország ügyvezetője a következőképpen kommentálta az elért sikert: „Büszkék vagyunk arra, hogy 2007 óta mi szolgáljuk ki a Budapesti Liszt Ferenc Repülőtér nemzetközi utasainak valutaváltási igényeit. Mindemellett, a tavalyi évben, egy öt éves szerződéshosszabbítás keretében, meg is erősítettük együttműködésünket a repülőtérrel. A ma este átvett díj is bizonyítéka annak a szilárd partnerkapcsolatnak, amit a repülőtérrel ápolunk a kezdetektől fogva.”

 

000014640_bud_awards_27_jpg.jpg_MAXI