A csehországi Interchange új pénzváltó irodát nyitott a Hradčanská metróállomáson

Csehország

A csehországi Interchange új pénzváltó irodát nyitott a Hradčanská metróállomáson

Az Interchange csehországi leányvállalata augusztus 1-jével megnyitotta legújabb pénzváltóját Prágában, a Hradčanská metróállomáson, a prágai vár közvetlen közelében. Prágában az I.P Pavlova és az Anděl üzletek mellett ez a harmadik Interchange fiók, amely a város valamely metróállomásán kapott helyet.

Az új üzlet a pénzváltási szolgáltatások teljes körét biztosítja ügyfelei számára, beleértve a Western Union készpénzátutalást, a visszavásárlási garanciát és VIP szolgáltatásokat. Lehetőség van továbbá a korábban online lefoglalt valuta átvételére is.

Hradčanská nyüzsgő metróállomása közel van a prágai várhoz, számos történelmi nevezetességhez, valamint a repülőtérre vezető úthoz, ahol tizenegy Interchange valutaváltó található. Bár ez Prága egyik legrégebbi állomása, a közelmúltban felújították, így ma már ismét egykori pompájában ragyog.

Marek Nácovský az Interchange csehországi ügyvezetője így nyilatkozott a nyitásról:

„Nagyon örülünk, hogy sikerült egy újabb, metróhoz közeli üzlettel bővíteni a hálózatunkat, és így a pénzváltóink Prága minden pontján megtalálhatóak: a központtól a Várnegyeden át egészen a repülőtérig. Reméljük, hogy a fiók nagyon népszerű lesz és hamarosan a vezető üzleteink között tarthatjuk majd számon.”

A Hradčanská metróállomásán lévő üzlet a hét minden napján 07:35 és 21:30 között várja az ügyfeleket.

Interchange Hradčanská metróállomás