Megnyitotta a második üzletét az Interchange Malagán

Megnyitotta a második üzletét az Interchange Malagán

Csupán néhány hónap telt el azóta, hogy az Interchange cégcsoport megnyitotta első malagai üzletét, de örömmel jelenthetjük be, hogy immár a második is megkezdte működését a városban. Ezzel a cég spanyol üzleteinek száma ötre emelkedett, hiszen Barcelonában, Madridban és Granadában már régóta sikeres pénzváltókat üzemeltetünk.

A második malagai Interchange fiók a Calle Granada 84. alatt, közvetlenül a város egyik főtere a Plaza Merced mellett található. A környék a turisták és a helyi lakosság körében egyaránt népszerű, a Picasso Múzeum és Picasso születési helye a közelben található, továbbá számos helyi étteremmel is dicsekedhet.

„Nagyon örülünk, hogy ilyen rövid időn belül sikerült két valutaváltó fiókot is nyitnunk Malagán. Természetesen fontosnak tartottuk, hogy az üzlet készen álljon a turista szezonra, ami egyébként már javában zajlik. A fiókok a központ két különböző, de forgalmas pontján helyezkednek el, ami biztosítja, hogy minden Malagába látogató turista megtalálhassa őket.”  jelentette ki Max Heeger, a cég spanyolországi ügyvezetője.

Mindkét Interchange üzlet a pénzváltási szolgáltatáson túl Western Union és ATM szolgáltatásokat is nyújt ügyfelei számára.

További információkért keresse az Interchange spanyolországi központját az info@interchange.es e-mail címen.

Malaga 2. üzlet