Megnyitott az Interchange ötödik pénzváltó üzlete Olaszországban, Nápoly kikötő Beverello mólóján

Megnyitott az Interchange ötödik pénzváltó üzlete Olaszországban, Nápoly kikötő Beverello mólóján

A világ vezető pénzváltó szolgáltatói közé tartozó Interchange cégcsoport 2019. május 13-án megnyitotta legújabb, immár ötödik olaszországi fiókját a nápolyi kikötő Beverello mólóján.

Ezzel együtt Olaszországban az Interchange fiókjai már megtalálhatóak Rómában, Velencében, Firenzében és Nápolyban és további üzletek nyitását tervezzük a következő évben.

Az új fiók nyitvatartása, az elhelyezkedéséből adódóan a turistaszezonhoz fog igazodni: április 18-a és október 15-e között áll majd az ügyfelek rendelkezésére. Az üzlet várhatóan nagyon népszerű lesz, mivel a hajóutakat árusító jegyiroda szomszédságában található, továbbá nagyon közel van ahhoz a kikötőhöz is, ahová az utasok megérkeznek Nápolyba és elhajózhatnak Capri, Ischia, Procida gyönyörű szigeteire, vagy az Amalfi parton található Positano és Sorrento városába.

Az üzletben a készpénzes valutaváltás mellett bankkártyás pénzváltás is lehetséges, mindkettő visszavásárlási garanciával, de utazási csekk és SIM kártya értékesítés is szerepel a szolgáltatások között.

A 2019-es év során a cégcsoportnak ez volt a hatodik újonnan nyíló üzlete és reméljük, hogy hamarosan további kirendeltségek megnyitásáról adhatunk tájékoztatást.

Interchange iroda - Beverello Molo