Interchange vezetőségi látogatás a dél-afrikai hálózatnál

Interchange vezetőségi látogatás a dél-afrikai hálózatnál

December elején az Interchange menedzsmentje látogatást tett Johannesburgban. A vendégek nem az európai tél elől menekültek, hanem személyesen akartak meggyőződni a cégcsoport dinamikusan fejlődő dél-afrikai tagjáról.

Az afrikai ügyvezető, Adrian Coetzee, nemzetközi kollégáival együtt jelent meg Pretoriában, a Sunnypark Mall-i kirendeltségen, ahol az új, úgynevezett MTM (Money Transfer Machine), azaz pénzátutalási automata tesztelése zajlik. Az MTM-ek bevezetésével lehetővé válik majd az automatikus, gyors pénzátutalás az ország több távoli, elszigeteltebb részéből is.
A csapat tagjai felkeresték az UNESCO Világörökségi Listáján szereplő Sterkfontein Barlangot is.  A nemrég a BBC World adásában is szereplő helyet az „Emberiség Bölcsőjének” is nevezik, ugyanis itt találták meg a legkorábbi Australopithecus csontvázat, amely a becslések szerint 3,6 millió éves.

A nemzetközi vezetők örök élményekkel gazdagodtak, a dél-afrikai csoport tagjai pedig örömmel találkoztak a cégcsoport menedzsmentjével.