Széles körben elérhető az Interchange online kalkulátora

Széles körben elérhető az Interchange online kalkulátora

A Csehországban kísérleti jelleggel bevezetett online kalkulátor sikeresnek bizonyult. Az országban 2016 nyara óta működtetett programnak köszönhetően az online valutarendelések száma folyamatos növekedést mutat, ezért a 2017-es év során több európai országban is elérhetővé vált a szolgáltatás. Ma már Ausztriában, Franciaországban, Magyarországon, Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban és Európán kívül az Amerikai Egyesül Államokban is használható az online valuta foglalási szolgáltatás.

Az online kalkulátorral ügyfeleink a honlap segítségével online lefoglalhatják a szükséges valutamennyiséget, hogy aztán később személyesen vegyék fel azokban az üzletekben, ahol a szolgáltatás elérhető. A 0%-os kezelési költség minden online rendelés esetében garantált.

Alastair Holberton, az Interchange cégcsoport vezérigazgatója az online kalkulátor bevezetésével kapcsolatban így nyilatkozott:

„Immár nemcsak árukat rendelhetünk meg online a legkedvezőbb áron, hanem szolgáltatásokat is. Mindegy, hogy hotel foglalásról, repülőjegyről vagy autóbérlésről beszélünk, általában mindegyik olcsóbb, ha online foglaljuk. Mi ugyanazokat az előnyöket (versenyképes árfolyam és 0%-os kezelési költség) biztosítjuk ügyfeleinknek a honlapunkon elérhető online foglaláskor, mint személyes tranzakciónál.”