Új pénzváltó irodát nyitott az Interchange Prágában, a „Prague the Style Outlets” bevásárlóközpontban

Új pénzváltó irodát nyitott az Interchange Prágában, a „Prague the Style Outlets” bevásárlóközpontban

A cseh Interchange új üzletet nyitott Prága legújabb plázájában, a „Prague the Style Outlets” bevásárlóközpontban, a város nyugati részén, csupán pár percre a Vaclav Havel Repülőtértől és fél órányi kocsiútra a központtól.

A Prague the Style Outlets várhatóan a helyi lakosok és a turisták számára egyaránt vonzó célpont lesz, köszönhetően a nemzetközi márkák széles választékának, köztük olyanoknak is, melyek először jelennek meg a cseh piacon. Az új plázában az Adidas, a Benetton, a Geox, a Hamleys, a Karl Lagerfeld, a Nike, a Palmers és a Versace Jeans is képviselteti magát, emellett pedig széles ételválasztékot biztosítanak az éttermek, többek között az Autogrill, ami világviszonylatban is vezető szerepet tölt be az turisták kiszolgálásában.
Az új Interchange iroda kiváló helyen, a pláza információs pultja mellett található. A pénzváltási szolgáltatás mellett pedig elérhető az ÁFA-visszatérítés, a Western Union pénzátutalás, a bankkártya elfogadás és az utazási csekkek beváltása. Az Interchange két ATM-et is üzemeltet a helyszínen, a bevásárlóközpont két különböző pontján.