Interchange üzlet nyílt Las Vegasban

Interchange üzlet nyílt Las Vegasban

A világ vezető pénzváltó szolgáltatói közé tartozó Interchange cégcsoport 2019. május 3-án megnyitotta legújabb üzletét, ezúttal az Egyesült Államok Nevada államában található Las Vegasban.

Az új valutaváltó a központi helyen lévő The Venetian hotel Grand Canal bevásárlóutcájának éttermi részlege előtt található. A fiók teljeskörű pénzváltási szolgáltatást nyújt, így nemcsak a városba látogató turistáknak van lehetősége amerikai dollárt vásárolni, de a helyi lakosok is könnyedén beszerezhetik a külföldi utazásukhoz szükséges valutát.

Bár az Interchange cégcsoport régóta képviselteti magát az Orlando Nemzetközi Repülőtéren, hosszú idő óta a Las Vegas-i az első új üzlete az Egyesült Államok területén, és ez jó kiindulási alapot jelenthet az Észak-Amerikába tervezett terjeszkedésnek.

Chris McShane az amerikai részleg ügyvezetője így nyilatkozott:

„Örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk a Brookfield Ingatlankezelő céggel, és így sikeresen megnyithattuk az első pénzváltó üzletünket a las vegasi „Grand Canal Shoppes”-ban, ami a város kötelező látnivalói közé tartozik.”

Las Vegas mellett hamarosan befejeződik a Miami tengerpartján található Lincoln Road-ra megálmodott üzlet kivitelezése is. A további tervek között pedig New York és Chicago meghódítása szerepel.

Interchange iroda- Las Vegas