Repülőtéri együttműködés

Repülőtéri együttműködés

Reptereken nyújtott pénzváltási tapasztalatunk, több mint 10 éves, ma már évenként mintegy 700,000 ügyfélelet szolgálunk ki 8 nemzetközi repülőtéren, főként Európában.

Az elmúlt időszak eredményes együttműködése során jó hírnévre tettünk szert a nemzetközi repülőtereken, partnereink megtapasztalták, hogy hatékonyak és eredményesek vagyunk pénzváltási és egyéb tevékenységeinkben.

Az évek során bizonyítottuk, hogy az adott helyen a helyi igényekre szabott megoldásainkkal dinamikus üzleti környezetben is meg tudunk felelni a változó kihívásoknak. Magánkézben lévő közepes méretű vállalkozásként, olyan innovatív és flexibilis megoldásokat nyújtunk, amelyek kielégítik partnereink, ügyfeleink igényeit.

Lokális üzleti stratégiánk kialakítását megelőzően, minden esetben aprólékos és teljeskörű piackutatást végzünk, beleértve a személyzeti, árképzési és marketing területet is, annak érdekében, hogy a mai kor kifinomult utazói igényeire is választ tudjunk adni.

Európában és az Egyesült Államokban is egyre több helyen vagyunk megtalálhatóak feltűnő, vibráló, letisztult megjelenésünkkel friss és innovatív megoldásokat nyújtva a reptéreken.

Azon törekvésünk, hogy megfelejünk a nemzetközi repterek elvárásainak és hosszútávú üzleti partnereikké váljunk, célt értek és boldogan fogadjuk a pozitív visszajelzéseket és a repteri menedzsment által kibocsájtott ajánlóleveleket, melyek igazolják, hogy jó irányba haladunk.

“Megbízható üzleti partnernek tartjuk az Interchange-et. Munkatársaik jól képzettek és kimagasló szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek, helyi menedzsmentjük támogató és elkötelezett.
Nagyon elégedettek vagyunk üzleteik kialakításával és megjelenésével, amelyek letisztultak és hívogatók.“

Senior Alelnök, Vienna Airport plc

“Az Interchange-t professzionális együttműködő partnernek tartjuk, a cég megfelelően, rugalmasan reagál az ügyfelek és a Budapest Airport igényeire.
2014-ben az Interchange elnyerte a “Leggyorsabban növekvő szolgáltató” díjat T2B érkezési oldalán található fiókjának kiemelkedő forgalmi növekedésével.
A társaságnak jól képzett munkatársai vannak és kiváló szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek.“

Kereskedelmi Igazgató, Budapest Airport Zrt.

“Az Interchange US minden szerződésben támasztott feltételnek megfelelően eleget tesz a kezdetek óta. Pénzügyi és jelentési kötelezettségeiket időben teljesítik, együttműködésük a koncesszios csoporttal kifogástalan.“

Concessions Contract Administrator, Orlando International Airport

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

  • Pénzváltás
  • Online pénzfoglalás
  • ATM szolgáltatás
  • Pénzátutalás
  • ÁFA visszatérítés
  • Bankkártya elfogadás
  • Valuták széles választéka
Szolgáltatásaink

Hírek

Az Interchange megnyitotta legújabb budapesti pénzváltó irodáját

Az Interchange örömmel jelenti be, hogy megnyitotta legújabb valutaváltó irodáját Budapest szívében, a Clark Ádám tér 1. alatt, a Clark Picnic kávézón belül. Ezzel együtt már 16 helyszínen kínáljuk szolgáltatásainkat…

Szolgáltatásaink

Hírek

Az Interchange Magyarország nyerte „Az év kereskedelmi egysége” díjat a 10. Budapest Airport Éves Díjátadó Gálán

Örömmel tudatjuk, hogy cégünk nyerte el a 10. Budapest Airport Éves Díjátadó Gála legrangosabb díjainak egyikét, nevezetesen Az Év Kereskedelmi Egysége díjat. Ez már a második alkalom, hogy cégünk ebben…

Szolgáltatásaink

Hírek

Az Interchange bevezeti Magyarországon az online pénzfoglalást

A Cseh Köztársaságban már 2016 nyarától sikeresen működő online kalkulátor és online pénzfogalási rendszer mostantól kezdve Magyarországon is elérhetővé válik. Ez az új online funkció lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy…

Szolgáltatásaink

Hírek

5 éves szerződéshosszabbítás az Orlando Nemzetközi Repülőtéren

Nagy örömünkre szolgál, hogy az új évet az Orlando Nemzetközi Repülőtérrel kötött 5 éves szerződéshosszabbítással kezdhetjük. Ez a repülőtér a kapuja Orlandónak, ahol Amerika legtöbb élményparkja koncentrálódik, úgymint a Disney…

Szolgáltatásaink

Hírek

10 éves szerződéshosszabbítás a Gdansk Repülőtéren

A lengyel Interchange csapat örömmel tudatja, hogy 10 évvel hosszabbították meg fennálló szerződésüket a Gdansk Repülőtérrel, pénzváltási és ATM szolgáltatások nyújtására vonatkozóan is. A gdanski, Lengyelország harmadik legnagyobb reptere, évente…