Repülőtéri együttműködés

Repülőtéri együttműködés

Reptereken nyújtott pénzváltási tapasztalatunk, több mint 10 éves. Ma már évenként mintegy 700,000 ügyfelet szolgálunk ki 9 nemzetközi repülőtéren, főként Európában.

Az elmúlt időszak eredményes együttműködése során jó hírnévre tettünk szert a nemzetközi repülőtereken, partnereink megtapasztalták, hogy hatékonyak és eredményesek vagyunk pénzváltási és egyéb tevékenységeinkben.

Az évek során bizonyítottuk, hogy az adott helyen a helyi igényekre szabott megoldásainkkal dinamikus üzleti környezetben is meg tudunk felelni a változó kihívásoknak. Magánkézben lévő közepes méretű vállalkozásként, olyan innovatív és flexibilis megoldásokat nyújtunk, amelyek kielégítik partnereink, ügyfeleink igényeit.

Lokális üzleti stratégiánk kialakítását megelőzően, minden esetben aprólékos és teljeskörű piackutatást végzünk, beleértve a személyzeti, árképzési és marketing területet is, annak érdekében, hogy a mai kor kifinomult utazói igényeire is választ tudjunk adni.

Európában és az Egyesült Államokban is egyre több helyen vagyunk megtalálhatóak feltűnő, vibráló, letisztult megjelenésünkkel friss és innovatív megoldásokat nyújtva a reptereken.

Azon törekvésünk, hogy megfeleljünk a nemzetközi repterek elvárásainak és hosszútávú üzleti partnereikké váljunk, célt értek és boldogan fogadjuk a pozitív visszajelzéseket és a reptéri menedzsment által kibocsájtott ajánlóleveleket, melyek igazolják, hogy jó irányba haladunk.

“Megbízható üzleti partnernek tartjuk az Interchange-et. Munkatársaik jól képzettek és kimagasló szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek, helyi menedzsmentjük támogató és elkötelezett.
Nagyon elégedettek vagyunk üzleteik kialakításával és megjelenésével, amelyek letisztultak és hívogatók.“

Senior Alelnök, Vienna Airport plc

“Az Interchange-t professzionális együttműködő partnernek tartjuk, a cég megfelelően, rugalmasan reagál az ügyfelek és a Budapest Airport igényeire.
2014-ben az Interchange elnyerte a “Leggyorsabban növekvő szolgáltató” díjat T2B érkezési oldalán található fiókjának kiemelkedő forgalmi növekedésével.
A társaságnak jól képzett munkatársai vannak és kiváló szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek.“

Kereskedelmi Igazgató, Budapest Airport Zrt.

“Az Interchange US minden szerződésben támasztott feltételnek megfelelően eleget tesz a kezdetek óta. Pénzügyi és jelentési kötelezettségeiket időben teljesítik, együttműködésük a koncesszios csoporttal kifogástalan.“

Concessions Contract Administrator, Orlando International Airport

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

  • Pénzváltás
  • Online pénzfoglalás
  • ATM szolgáltatás
  • Pénzátutalás
  • ÁFA visszatérítés
  • Egzotikus valutaváltás
  • Bankkártya elfogadás
  • Valuták széles választéka
Szolgáltatásaink

Hírek

A csehországi Interchange új pénzváltó irodát nyitott a Hradčanská metróállomáson

Az Interchange csehországi leányvállalata augusztus 1-jével megnyitotta legújabb pénzváltóját Prágában, a Hradčanská metróállomáson, a prágai vár közvetlen közelében. Prágában az I.P Pavlova és az Anděl üzletek mellett ez a harmadik…

Szolgáltatásaink

Hírek

Az Interchange magyarországi pénztárosa, Maglódszki Renáta nyerte 2019-ben a Budapest Airport „Év Értékesítője” díjat

Örömmel jelenthetjük be, hogy munkatársunk Maglódszki Renáta nyerte el a 2019. évi Budapest Airport „Év Értékesítője” díjat. Az idén immár hatodik alkalommal díjazták a Budapest Airport Ügyfél-megközelítési (CAP) Programja keretében…

Szolgáltatásaink

Hírek

Megnyitotta a második üzletét az Interchange Malagán

Csupán néhány hónap telt el azóta, hogy az Interchange cégcsoport megnyitotta első malagai üzletét, de örömmel jelenthetjük be, hogy immár a második is megkezdte működését a városban. Ezzel a cég…

Szolgáltatásaink

Hírek

Az Interchange meghosszabbította a római „zászlóshajójának” bérleti szerződését

Az Interchange cégcsoport, a világ egyik vezető valutaváltó vállalata sikeresen megújította a Róma központjában, a Piazza di Spagna-n található üzlete bérleti szerződését. A hosszútávú szerződés a „Tabacchi” nevű üzletre vonatkozik,…

Szolgáltatásaink

Hírek

Megnyitott az Interchange ötödik pénzváltó üzlete Olaszországban, Nápoly kikötő Beverello mólóján

A világ vezető pénzváltó szolgáltatói közé tartozó Interchange cégcsoport 2019. május 13-án megnyitotta legújabb, immár ötödik olaszországi fiókját a nápolyi kikötő Beverello mólóján. Ezzel együtt Olaszországban az Interchange fiókjai már…