Repülőtéri együttműködés

Repülőtéri együttműködés

Reptereken nyújtott pénzváltási tapasztalatunk, több mint 10 éves. Ma már évenként mintegy 700,000 ügyfelet szolgálunk ki 9 nemzetközi repülőtéren, főként Európában.

Az elmúlt időszak eredményes együttműködése során jó hírnévre tettünk szert a nemzetközi repülőtereken, partnereink megtapasztalták, hogy hatékonyak és eredményesek vagyunk pénzváltási és egyéb tevékenységeinkben.

Az évek során bizonyítottuk, hogy az adott helyen a helyi igényekre szabott megoldásainkkal dinamikus üzleti környezetben is meg tudunk felelni a változó kihívásoknak. Magánkézben lévő közepes méretű vállalkozásként, olyan innovatív és flexibilis megoldásokat nyújtunk, amelyek kielégítik partnereink, ügyfeleink igényeit.

Lokális üzleti stratégiánk kialakítását megelőzően, minden esetben aprólékos és teljeskörű piackutatást végzünk, beleértve a személyzeti, árképzési és marketing területet is, annak érdekében, hogy a mai kor kifinomult utazói igényeire is választ tudjunk adni.

Európában és az Egyesült Államokban is egyre több helyen vagyunk megtalálhatóak feltűnő, vibráló, letisztult megjelenésünkkel friss és innovatív megoldásokat nyújtva a reptereken.

Azon törekvésünk, hogy megfeleljünk a nemzetközi repterek elvárásainak és hosszútávú üzleti partnereikké váljunk, célt értek és boldogan fogadjuk a pozitív visszajelzéseket és a reptéri menedzsment által kibocsájtott ajánlóleveleket, melyek igazolják, hogy jó irányba haladunk.

“Megbízható üzleti partnernek tartjuk az Interchange-et. Munkatársaik jól képzettek és kimagasló szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek, helyi menedzsmentjük támogató és elkötelezett.
Nagyon elégedettek vagyunk üzleteik kialakításával és megjelenésével, amelyek letisztultak és hívogatók.“

Senior Alelnök, Vienna Airport plc

“Az Interchange-t professzionális együttműködő partnernek tartjuk, a cég megfelelően, rugalmasan reagál az ügyfelek és a Budapest Airport igényeire.
2014-ben az Interchange elnyerte a “Leggyorsabban növekvő szolgáltató” díjat T2B érkezési oldalán található fiókjának kiemelkedő forgalmi növekedésével.
A társaságnak jól képzett munkatársai vannak és kiváló szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek.“

Kereskedelmi Igazgató, Budapest Airport Zrt.

“Az Interchange US minden szerződésben támasztott feltételnek megfelelően eleget tesz a kezdetek óta. Pénzügyi és jelentési kötelezettségeiket időben teljesítik, együttműködésük a koncesszios csoporttal kifogástalan.“

Concessions Contract Administrator, Orlando International Airport

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

  • Pénzváltás
  • Online pénzfoglalás
  • ATM szolgáltatás
  • Pénzátutalás
  • ÁFA visszatérítés
  • Bankkártya elfogadás
  • Valuták széles választéka
Szolgáltatásaink

Hírek

Az Interchange nyerte a varsói Chopin Repülőtér pénzváltó tenderét

Az Interchange lengyelországi leányvállalata örömmel jelentette be, hogy megnyerte a varsói Chopin repülőtér A terminálján található új pénzváltó iroda üzemeltetésére kiírt pályázatot. Ezzel az Interchange lengyelországi fiókjainak száma 28-ra nőtt,…

Szolgáltatásaink

Hírek

Újabb öt év a Vaclav Havel Prágai Nemzetközi Repülőtéren

Prága, 2018. november 28. Az Interchange-csoport – a világ vezető pénzváltó-szolgáltatóinak egyike – bejelentette, hogy további öt éves együttműködési szerződést írt alá a prágai Vaclav Havel Repülőtérrel, pénzváltási-, ATM-, ÁFA-visszatérítési…

Szolgáltatásaink

Hírek

Új pénzváltó irodát nyitott az Interchange Prágában, a „Prague the Style Outlets” bevásárlóközpontban

A cseh Interchange új üzletet nyitott Prága legújabb plázájában, a „Prague the Style Outlets” bevásárlóközpontban, a város nyugati részén, csupán pár percre a Vaclav Havel Repülőtértől és fél órányi kocsiútra…

Szolgáltatásaink

Hírek

Új üzletek az Interchange magyarországi hálózatában

Társaságunk három új üzlettel bővítette hálózatát, hogy a Dohány utcai zsinagóga és a Gozsdu udvar környékén megforduló ügyfeleink részére is könnyen elérhetővé tegyük pénzváltási és Western Union pénzküldési szolgáltatásainkat, illetve…

Szolgáltatásaink

Hírek

Új Interchange pénzváltó iroda nyílt a pozsonyi repülőtéren

A szlovák Interchange csoport megnyitotta első üzletét Pozsony nemzetközi repülőterén. A kirendeltség a szolgáltatások széles választékával várja ügyfeleit – valutaváltással, pénzátutalással és ATM-ekkel. A cégcsoport szlovákiai terjeszkedése kapcsán Daniel Pajak,…